logo
Volg ons:

Wie helpt de G-voetballers van SVG op weg?!

Gepubliceerd op: 12 April 2022

Wie helpt de G-voetballers van SVG op weg naar de Special Olympics Nationale Spelen en Special Olympics National Games Berlin 2022?!

Ook dit jaar staan er weer twee prachtige toernooien op het programma, waar ze graag aan meedoen. Dat zijn de Special Olympics Nationale Spelen in Twente (met de heren) en de Special Olympics National Games Berlin 2022 (met ons damesteam). Het toernooi in Berlijn is de voorbereiding op de wereldspelen. Beide toernooien zijn in juni.

Ze hebben er hartstikke zin in om zich dan weer van hun sportiefste kant te laten zien. Maar: daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Bijvoorbeeld vervoer en verblijf kosten geld. Met hulp van onder andere sponsoren, partners en spelers en speelsters zelf, is de begroting zo goed als rond. Voor het laatste deel, het vervoer, zetten we deze crowdfundig op.

Draagt u het G-voetbal een warm hart toe? Dan hopen we dat u een bijdrage wilt doen voor het vervoer, zodat onze spelers en speelsters naar de toernooien kunnen. Niet alleen voor hun eigen plezier, maar zeker ook om het G-voetbal steviger op de kaart te zetten. Want iedereen moet kunnen voetballen, vinden we bij SVG!

Vervoer naar Special Olympics Twente en Berlijn | Uniek Sporten