logo
Volg ons:

AV Spiridon op zoek naar trainers voor Atletiek Plus-groepen

Gepubliceerd op: 12 July 2021

‘Spiridon is een Atletiekvereniging in de gemeente Gilze-en-Rijen. We hebben diverse sporten vertegenwoordigd in onze vereniging, waaronder atletiek, hardlopen (hoofdzakelijk volwassenen recreatief), Nordic Walking, bootcamp, spinning en handbiking.

Tevens hebben we een Atletiek+ groep voor jeugdigen met een indicatie Autistisch Spectrum Stoornis. De trainers van deze groep proberen in samenspraak met de ouders of jeugdigen kunnen doorstromen naar een reguliere groep, uiteraard met de benodigde begeleiding. Speciaal voor deze groep hebben we op vrijdagavond de accommodatie prikkelvrij gemaakt.

Op dit moment zijn dit 2 groepen met in totaal 20-25 atleten. Voor de afzonderlijke groepen hebben we minimaal 2 trainers per groep, waarbij we van minimaal 1 trainer verwachten dat hij/zij een grote affiniteit hebben met of werkzaam zijn in het begeleiden van deze doelgroep. De andere trainer moet minimaal de basiskennis van atletiek hebben. De trainingen zijn iedere vrijdagavond (niet in de schoolvakanties), groep 1 van 18.30-19.30 en groep 2 van 19.30-20.30u.

We verwachten van de nieuwe trainers dat ze ervaring hebben met het begeleiden van deze doelgroep. Kennis van atletiek is minder belangrijk want daar kunnen we support voor regelen.

Trainingstijden en avonden zijn bespreekbaar. Een andere avond in de week is wellicht mogelijk, maar we proberen zoveel mogelijk vast te houden aan de vrijdagavond.

We zijn op zoek naar nieuwe trainers voor deze groepen. Lijkt het je leuk, kom vrijblijvend een keer langs!

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Jacques Hameleers via voorzitter@spiridon.nl.