logo
Volg ons:

Atletiek op Maat bij Gloria Atletiek Baarle Nassau

Gepubliceerd op: 08 June 2021

Bij Gloria Atletiek is een groep atleten, nu bestaande uit 6 personen, die elke week een training ‘op maat’ krijgen. Toegespitst op hun eigen kunnen en vermogen. ‘Speciale mensen’ zogezegd, mensen met een (lichte, niet lichamelijke) beperking. Ze variëren in leeftijd van 16-37 jaar en zijn sinds kort weer aan het trainen. De groep kan uitgebreid worden… iets voor jou? Of iemand die je kent?

“We werken een vast programma af elke training” vertellen trainers Ad en Monica. Loopoefeningen, rekken en strekken, 400 of 800 meter op de baan rennen en dan nog bal gooien en verspringen.” Jordi, Tom, Mark, Denise, Melissa en Fonne vormen op dit moment de 6 leden van Atletiek Op Maat in Baarle-Nassau. Vanaf 12 jaar kan je je bij deze groep aansluiten.

“Iedereen is welkom, en we werken met een proefperiode om te kijken of iemand past in de groep. We trainen op donderdagavond van 18.00-19.00 uur op de baan bij Gloria Atletiek.”

Heb je interesse in bewegen en atletiek op jouw eigen niveau, wil je een keer komen kijken of meedoen? Neem contact op met Ad Bastiaansen (06-40146438) of Claudi Olieslagers (06-12729752). Meer informatie is te vinden op: https://www.gloria-atletiek.nl/atletiek-op-maat-iets-voor-jou/