logo
Volg ons:

G-Sportweekend inside!!

Gepubliceerd op: 08 June 2021

3 live online uitzendingen voor mensen met en zonder een beperking

In aanloop naar het grootste sportevent van Nederland voor mensen met en zonder een beperking, genaamd G-Sportweekend Amarant, zijn drie live uitzendingen online te zien. Middels een eigen kanaal, https://event.spectrumlive.io/G-SportweekendInside/ zijn de uitzendingen te volgen!

De voorbereidingen hiervoor zijn op dit moment in volle gang. De eerste uitzending zal zijn op zaterdag 19 juni van 19.00 tot 20.00 uur en schuift niemand minder dan Hans Kraay jr. aan tafel.

Het format, dat door de organisatie bedacht is met een frisse knipoog naar Voetbal inside, kent een divers aan programmaonderdelen. Deze zijn verdeeld in een warming up, de eerste helft, rust, tweede helft, blessuretijd en de nabeschouwing. De uitzending van zaterdag 19 juni aanstaande staat in het teken van het Nederlands elftal. De organisatie roept de kijkers op om een leuke foto in te sturen van zichzelf of van de vriendengroep, welke oranje uitgedost zijn. De leukste foto’s worden dan getoond tijdens de live uitzending. Vanaf heden is het ook mogelijk om deze foto(s) te mailen naar info@g-voetbalweekend.nl. Tijdens de tweede uitzending wordt stilgestaan bij het vakantiegevoel en de sportmogelijkheden op dat moment. De derde uitzending staat in het teken van het programma voor de maanden september en oktober qua sportaanbod en mogelijkheden om te gaan sporten in de regio en de evenementenkalender.

Kijk dus vooral mee naar deze gezellige uitzendingen!!

Meer informatie is te vinden op: https://www.facebook.com/GSportweekendAmarant/