logo
Volg ons:

Paravolleybal Dames NL zoeken nieuwe speelsters!

Gepubliceerd op: 12 April 2021

Twee Tilburgse zitvolleybalsters van Zitvolley Tilburg spelen in het Paravollyebalteam Dames NL en zijn op zoek naar nieuwe teamgenoten!

Bekijk hun oproep!

Wij zijn Roos Broers (19) en Eefje Opbroek (31). Wij hebben allebei hersenletsel. Roos door een fietsongeluk op haar 12e en Eefje heeft een hersenbloeding bij haar geboorte gehad.
Ondanks ons hersenletsel, denken wij graag in mogelijkheden.

Wij zoeken speelsters! En niet zomaar speelsters, nee, we zoeken vrouwen met de juiste drive. Kun jij niet meer staand volleyballen of heb je een beperking en wil je graag zitvolleyballen? Ben jij tussen de 15 en 40 jaar? Meld je dan nu aan!
Heb je er ooit van gedroomd om mee te doen aan EK’s, WK’s en de Paralympische Spelen? Laat je niet beperken door je beperking! Kom bij ons zitvolleyballen. Samen kunnen we onze dromen uit laten komen. Samen zullen we ons eerste doel bereiken... De Paralympische Spelen van Parijs in 2024.
Spreekt dit jou aan? Neem contact op met onze teammanager en hopelijk zien wij jou snel bij een van onze trainingen. Wij trainen tijdens de coronapandemie online vanuit huis. Normaal gesproken trainen wij elke vrijdag in de regio Leersum tussen 17.00 en 22.00 uur.

Teammanager Chantal van Wamel: chantal.van.wamel@nevobo.nl / 06-21426573
Neem ook zeker eens een kijkje op teampagina Paravolley Dames NL of onze website: https://www.volleybal.nl/…/oranje-zitvolleybal-da…/programma