logo
Volg ons:

GEZOCHT: Enthousiaste vrijwilligers voor G - team VCB Biezenmortel!

Gepubliceerd op: 10 December 2019

Help jij het G – team, zodat zij op zaterdag met veel plezier kunnen blijven voetballen?

De G – leden spelen erg graag in competitieverband en het is voor hun erg belangrijk om in deze competitie te kunnen blijven spelen!

Ben jij bereid om gemiddeld twee keer per maand op zaterdagochtend ons G – team te versterken? Vind je het leuk om met enthousiaste en gedreven spelers een sportieve en waardevolle ochtend mee te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het G – team of kom gewoon een keer de sfeer proeven.

Wat vragen we van je? Je kunt makkelijk met mensen met een (licht) verstandelijke beperking omgaan en je hebt gevoel en respect voor het voetballen in een G – competitie. Je bent bereid hiervoor enkele zaterdagen in de maand c.a. 2 tot 3 uur beschikbaar te maken voor het G – team zodat zij met veel spelplezier kunnen voetballen. Dit kan in de vorm van begeleider, leider of scheidsrechter.

Vanuit VCB zijn we erg blij met jou als vrijwilliger. We maken graag kennis met je en denken graag met je mee om het voor iedereen zo werkbaar en leuk mogelijk te houden. Meer informatie is te vinden op www.vcbbiezenmortel.nl/vacatureGteam.

Interesse? Meld je aan bij Mike van Spall, info@VCBBiezenmortel.nl. De koffie staat klaar!