logo
Volg ons:

Multisportdag Lelystad voor mensen met een visuele beperking

10-Sep-2020 t/m 26-Sep-2020

Sportcentrum de Koploper

Lelystad

8223 PA

Badweg 21

Noord-Brabant (Nederland)

Multisportdag Lelystad voor mensen met een visuele beperking op zaterdag 26 september

Sporten is gezond voor lichaam en geest, dat weten we allemaal. Maar voor mensen met een visuele beperking is sporten vaak niet vanzelfsprekend. Zowel sportscholen als mensen die slechtziend of blind zijn, zijn zich vaak niet bewust van de mogelijkheden. Daarom organiseren Gehandicaptensport Nederland, Sportbedrijf Lelystad en Stichting Georganiseerd Overleg Lelystad op zaterdag 26 september 2020 in Lelystad een Multisportdag speciaal voor mensen met een visuele beperking.

Tijdens de Multisportdag, die tussen 13.00 uur en 17.00 uur plaatsvindt in het toegankelijke Sportcentrum de Koploper, kunnen mensen die slechtziend of blind zijn gratis verschillende sporten uitproberen. Op het programma staan: blindenvoetbal, goalball, handboogschieten, fitness en klimmen; een mooie mix van team- en individuele sporten en van reguliere sporten en sporten speciaal voor mensen met een visuele beperking.

Meedoen?
Heb je een visuele beperking en wil je meedoen met de Multisportdag? Stuur dan een e-mail naar f.vanlin@gehandicaptensport.nl.

Voor meer informatie, kijk op www.gehandicaptensport.nl