logo
Volg ons:

GO Sport- en Cultuurfestival Waalwijk

11-Jun-2019 t/m 25-Aug-2019

Rondom het oude Raadhuis

Waalwijk

5141KH

Raadhuisplein

Noord-Brabant (Nederland)

Sport- & uitmarkt met podia en stands: mix van muziek, cultuur en sport

Op zondag 25 augustus vindt in het centrum van Waalwijk de allereerste editie van het GO Waalwijk Festival plaats. De feestelijke sport- en uitmarkt vormt de aftrap van het nieuwe seizoen; iedereen kan er kennismaken met het gevarieerde aanbod dat in de gemeente Waalwijk is te vinden op gebied van sport en cultuur.

Je bent tussen 13.00 en 18.00 uur welkom op het Raadhuisplein en in de stadstuin en de Hooisteeg voor de feestelijke sport- & uitmarkt.

Tal van sport- en culturele organisaties presenteren zich met een héél breed aanbod. Van voetbal, handbal en tafeltennis tot volleybal, golf en bridge. Ook sporten voor mensen met een beperking, zoals handbiken en dansen. Op het festivalterrein en ook op de terrassen van de horeca aan de Markt kun je genieten van muzikale optredens. De Kunstbende is aanwezig, er zijn sneak peaks van theatervoorstellingen, de Hooisteeg-ateliers zijn 'in bedrijf', er zijn creatieve workshops en nog véél meer….

Expositie ‘Crossings – Art & Sport’
In en om het Huis van Waalwijk zijn interessante exposities te bezoeken, waaronder Crossings – Art & Sport, de expositie die speciaal voor het GO Waalwijk Festival is samengesteld.

Lees meer op www.gowaalwijk.nl/festival en volg GO Waalwijk ook op www.facebook.com/gowaalwijk en/of www.instagram.com/gowaalwijk