logo
Midden Brabant

De Sport- en beweegcoach is er ook voor verwijzers

Ook voor verwijzers kan de Sport- en beweegcoach van het Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant een uitkomst bieden. Bent u een verwijzer en heeft u een cliënt of patiënt die op zoek is naar een geschikte sport of beweegactiviteit, maar weet u niet wat voor mogelijkheden er voor hem/haar zijn op het gebied van aangepast sporten en bewegen? Heb je zelf niet de tijd of expertise om passend sport- of beweegaanbod voor diegene te vinden?

U kunt de Sport- en beweegcoach in zetten om mensen met een beperking te helpen bij het vinden van een passende sport- of beweegkeuze en hen te begeleiden naar een geschikte aanbieder in de regio. Na een intakegesprek, waarin duidelijk moet worden naar welke activiteit de voorkeur gaat, wordt gezocht naar sport- en beweegmogelijkheden op maat om aan de behoefte te voldoen. Dit kan binnen het reguliere sport- en beweegaanbod en indien nodig aangepast. Afhankelijk van de behoefte en de beperking van de cliënt, kan de Sport- en beweegcoach de cliënt begeleiden tijdens de proefperiode bij een aanbieder van zijn of haar keuze.

Zet de Sport- en beweegcoach aan het werk:

Wilt u meer weten of een afspraak maken met de sportcoach kijk dan voor meer informatie in de Sport- en beweegcoachfolder of mail naar sportcoach@tilburg.nl.