logo
Midden Brabant

De Sportcoach is er ook voor verwijzers

Ook voor verwijzers kan de Sportcoach van het Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant een uitkomst bieden. Bent u een verwijzer en heeft u een cliënt of patiënt die op zoek is naar een geschikte sport, maar weet u niet wat voor mogelijkheden er voor hem/haar zijn op het gebied van aangepast sporten? Heb je zelf niet de tijd of expertise om passend sportaanbod voor diegene te vinden?

U kunt de Sportcoach in zetten om mensen met een beperking te helpen bij het vinden van een passende sportkeuze en hen te begeleiden naar een geschikte sportaanbieder in de regio. Na een intakegesprek, waarin duidelijk moet worden naar welke sport(en) de voorkeur gaat, wordt gezocht naar sportmogelijkheden op maat om aan de behoefte te voldoen. Dit kan binnen het reguliere sportaanbod en indien nodig aangepast. Afhankelijk van de behoefte en de beperking van de cliënt, kan de sportcoach de cliënt begeleiden tijdens de proefperiode bij een sportaanbieder van zijn of haar keuze.

Zet de sportcoach aan het werk:

Wilt u meer weten of een afspraak maken met de sportcoach kijk dan voor meer informatie in de sportcoachfolder of mail naar sportcoach@tilburg.nl.