logo
Midden Brabant

Sport- en beweegcoach

De Sport-en beweegcoaches van het Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant helpen mensen met hun sport- of beweeggerelateerde vragen. Via deze weg helpt de sport-en beweegcoach bij het vinden van de juiste activiteit binnen het aanbod van aangepaste sporten in de regio en naar de wensen en behoeften van degene die wil gaan bewegen of sporten..

Wil je gaan sporten of meer bewegen? Weet je niet wat je leuk vindt of wat een geschikte sport- of beweegactiviteit voor jou is? Heb je graag hulp bij het zoeken naar sport- of beweegaanbieder die bij jou past? Samen met de Sport- en beweegcoach gaat u onderzoeken welke sport- of beweegactiviteit u zou willen uitproberen en bij welke aanbieder dit mogelijk is. Ook vragen over vervoer, aanschaf kleding en materialen om te kunnen sporten evenals de kosten hiervan worden samen besproken.

Wanneer de keuze duidelijk is, legt de Sport- en beweegcoach de contacten met de aanbieder en spreekt in overleg proeftrainingen af. Indien nodig gaat de coach ook enkele keren mee naar de training om te helpen. Op deze manier heeft niemand meer een reden om niet in beweging te zijn. Laat de sport- en beweegcoach jou ook helpen!

Meer informatie

Wilt u meer weten of een afspraak maken met de sportcoach kijk dan voor meer informatie in de Sport-en beweegcoachfolder of mail naar sportcoach@tilburg.nl.