logo
Midden Brabant

Sportcoach voor sporters

De Sportcoaches van het Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant helpen sporters met hun sport gerelateerde vragen. Via deze weg helpt de sportcoach bij het vinden van de juiste activiteit binnen het aanbod van aangepaste sporten in de regio en naar de wensen en behoeften van de sporter.

Wil je gaan sporten of meer bewegen? Weet je niet wat je leuk vindt of wat een geschikte sport- of beweegactiviteit voor jou is? Heb je graag hulp bij het zoeken naar een club of sportaanbieder die bij jou past? Samen met de Sportcoach gaat u onderzoeken welke sport- of beweegactiviteit u zou willen uitproberen en bij welke sportaanbieder dit mogelijk is. Ook vragen over vervoer, aanschaf kleding en materialen om te kunnen sporten evenals de kosten hiervan worden samen besproken.

Wanneer de sportkeuze duidelijk is, legt de Sportcoach de contacten met de sportaanbieder en spreekt in overleg proeftrainingen af. Indien nodig gaat de Sportcoach ook enkele keren mee naar de training om te helpen. Op deze manier heeft niemand meer een reden om niet in beweging te zijn. Laat de sportcoach jou ook helpen!

Meer informatie

Wilt u meer weten of een afspraak maken met de sportcoach kijk dan voor meer informatie in de sportcoachfolder of mail naar sportcoach@tilburg.nl.