logo
Midden Brabant

Maand

30-May
t/m
02-Sep

Puzzelzoektocht tijdens CZ TTM wandelevenement 2 september 2017

Op zaterdag 2 september organiseert het Steunpunt Aangepast Sporten Midden Brabant in samen werking met CZ TTM wandeltochten een puzzelzoektocht van +/- 5 km.

Alle leerlingen van de SBO scholen en het speciaal onderwijs uit Tilburg en omgeving kunnen hier gratis aan meedoen. Alleen met ouders / begeleiders, met jouw klas of met een groep van school kun je inschrijven voor deze leuke rolstoelvriendelijke wandeling.

Ook mensen met een verstandelijke beperking zijn samen meteen begeleider welkom om mee te doen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mieke Couwenberg: mieke.couwenberg@tilburg.nl of 0610840482

14-Jun
t/m
09-Sep

Kruikentoernooi Showdown Tilburg op 9 september 2017

Showdownvereniging Tilburg organiseert op zaterdag 9 september 2017 hun jaarlijkse Kruikentoernooi.

Er zal gespeeld worden op 9 tafels, waaronder twee spiksplinternieuwe wedstrijd tafels (mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Tilburg) en er kunnen maximaal 80 spelers meedoen.

Locatie: mfa de Symfonie, Eilenbergstraat 250 Tilburg

Bijzonder vermeldingswaardig is dat er vier Nieuwkomers, statushouders uit Syrië,-zich aangemeld hebben als vrijwilliger. Ze zijn nu in opleiding tot showdown scheidsrechter. De heren Anan, Ibrahim, Shadi en Walied wonen in Tilburg Noord en zijn erg gemotiveerd en enthousiast. In eerste instantie gaan ze als scheidsrechter aan de slag bij het Kruikentoernooi op 9 september. Maar zoals het er nu uitziet willen de heren zich ook inzetten voor de Nationale Competitie die in Amsterdam wordt gehouden.

Voor meer informatie over het toernooi of de Showdownvereniging klik hier

15-Jun
t/m
13-Sep

Grote sport- en beweegdag op 13 september in Oisterwijk

De gemeente Oisterwijk organiseert samen met sportaanbieders uit Oisterwijk en het Steunpunt Aangepast Sporten een sport- en beweegdag tijdens de Nationale Sportweek op woensdag 13 september. Verschillende verenigingen hebben al aangegeven een clinic of open les te gaan verzorgen. Er zullen op sportpark d'n Donk en sportcentrum de Leye diverse (beweeg)activiteiten plaatsvinden.

Ook zal er een informatiemarkt zijn waar sport- en beweegaanbieders en organisaties zich presenteren.

Alles komt samen; kinderen, jongeren, ouderen en mensen met een beperking kunnen die dag meedoen en genieten van sport- en beweegactiviteiten. Het thema voor die dag is Bewegen en Welzijn.

27-Jul
t/m
23-Sep

Eerste Prise d'eau G- Golf Open

Op zaterdag 23 september wordt op de Par 3 baan de eerste Prise d' Eau G- Golf Open gehouden. De start is om 10.00 uur. Het ochtendprogramma bestaat uit de ontvangst, het uitreiken van de scorekaarten en aanvang skills. Na de gezamenlijke lunch volgt er een Shotgun wedstrijd op de mooiste Par 3 baan van Nederland.

Om 16.00 u zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Toeschouwers zijn van harte welkom!

Voor meer informatie over G- Golf klik hier

Inschrijven / Aanbieden

Inschrijven

Geintresseerd in één van de bovenstaande evenementen ? Schrijf je dan nu hier in.

Aanbieden

Wilt u uw geplande evenement aanbieden ? Biedt hier uw evenement aan.

Prijsvraag

Meedoen met onze prijsvraag? Klik dan hier en vul uw gegevens in.