logo
Midden Brabant

Maand

08-Feb
t/m
08-Apr

Collecteweek Fonds Gehandicaptensport.

In de week van 1 t/m 7 April vindt de jaarlijkse collecteweek voor het Fonds Gehandicaptensport plaats. 50 % van de opbrengst is voor de lokale collecterende sportaanbieders/verenigingen zelf. De andere 50% wordt ingezet om Uniek Sporten verder te ontwikkelen en lokale verenigingen subsidies te verlenen. Hierdoor wordt het doel ondersteunt om zo veel mogelijk mensen, die gehandicapt zijn te stimuleren om te gaan sporten of bewegen door een sterk sport- en beweegaanbod te realiseren.

01-Feb
t/m
31-Mar

Start Loket Sportief in Tilburg Noord vanaf 5 maart 2018

Loket Sportief start op 5 maart 2018!

Stichting Omni Sportief Tilburg bundelt hun krachten samen met gezondheidscentrum Beethoven in Tilburg Noord voor de ontwikkeling van Loket Sportief. Een sportloket waar mensen na verwijzing van de huisarts terecht komen om te starten met een beweegtraject.

Het beweegtraject van Loket Sportief bestaat uit een 12 weken durend programma waarin gestart wordt met een aantal fysieke testen( Intake/ Health Check). Na de intake wordt samen met de deelnemer bekeken aan welke activiteiten deze gaat deelnemen in het traject. Na het voltooien van het beweegtraject wordt bekeken of de deelnemer zijn activiteiten kan voortzetten in het reguliere aanbod van Stichting Omni Sportief.

Doel van Loket Sportief: BEWEGEN ALS MEDICIJN!!! Meer bewegen met als mogelijk gevolg minder lichamelijk klachten en minder gebruik van medicijnen.


Voor meer informatie kijk hier

Inschrijven / Aanbieden

Inschrijven

Geintresseerd in één van de bovenstaande evenementen ? Schrijf je dan nu hier in.

Aanbieden

Wilt u uw geplande evenement aanbieden ? Biedt hier uw evenement aan.

Prijsvraag

Meedoen met onze prijsvraag? Klik dan hier en vul uw gegevens in.